Εταιρία

Building the future together

Εταιρία

Η Geobyte Networks είναι μια καινοτόμος τεχνική εταιρία που ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών ειδικεύεται στον ταχέως ανερχόμενο κλάδο των οπτικών ινών, του αερίου και των τηλεπικοινωνιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικοδόμηση του μέλλοντος. Με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης και πεδίο δράσης σε όλη την Ευρώπη, υλοποιούμε δίκτυα οπτικών ινών με μοναδική ακρίβεια και αξιοπιστία, καλύπτοντας τόσο οικιακές (FTTH), όσο και επιχειρηματικές ανάγκες (FTTB).

Γνωρίζοντας σε βάθος τις ιδιαιτερότητες του αντικειμένου μας, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν όλα τα στάδια του έργου: από τη μελέτη, την κατασκευή, την τεχνική εγκατάσταση και την προετοιμασία των εργασιών μέχρι το στήσιμο του δικτύου και τις εργασίες συντήρησης. Ένας κλάδος ειδικών απαιτήσεων, όπως αυτός των οπτικών ινών, προϋποθέτει όχι μόνο τεχνικές δεξιότητες, επιστημονικό υπόβαθρο και ουσιαστική τεχνογνωσία, αλλά και αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ πολλών και διαφορετικών μερών. Η Geobyte Networks είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης που θα μπορούσατε να αναζητήσετε σε ρόλο επικεφαλής.

0

km/έτος

0

Συνεργάτες

0

Έργα σε εξέλιξη
In sustainability we trust

Φιλοσοφία

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η αειφορία. Και αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε ένα υγιές και ανοιχτό στην αλλαγή περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε, κάνοντας την καινοτομία πράξη και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες από τις οποίες όλοι βγαίνουμε ωφελημένοι. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας σε όλα τα επίπεδα και δημιουργούμε ένα πρόσφορο έδαφος όπου καθένας μπορεί να καλλιεργήσει τις ικανότητές του. Επενδύοντας διαρκώς στις γνώσεις και τις δεξιότητές μας παραμένουμε πρωτοπόροι, διατηρώντας σταθερή τη συνεισφορά μας στην πρόοδο της τεχνολογίας. Παράλληλα, είμαστε ευαισθητοποιημένοι απέναντι σε καίρια ζητήματα, όπως η κλιματική αλλαγή, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι συνθήκες εργασίας. Επιχειρούμε με σεβασμό στο περιβάλλον, υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές, για το καλό όλων.

United we deliver

Ομάδα

Στη Geobyte Networks πιστεύουμε στη δυναμική και τη δύναμη της ομάδας. Τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι μεγάλα και απαιτητικά και η συμβολή καθενός από τους περίπου 200 συνεργάτες μας είναι σημαντική και αναγκαία για την ολοκλήρωσή τους. Καταφέρνουμε να “ενώσουμε” επιτυχώς το κατάλληλο επιτελείο ανθρώπων και όλοι μαζί, επιστήμονες και τεχνικοί, καθένας από το πόστο του, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την εξασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι αλλά μας συνδέει ένα κοινό όραμα, το πάθος μας για το αντικείμενό μας! Είμαστε ανυποχώρητοι μπροστά στη δέσμευσή μας να κάνουμε την καινοτομία πράξη, προσφέροντας άρτιες κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και παραδίδοντας τα έργα εντός των συμφωνηθέντων χρόνων, κάθε φορά.

People inspire us

Όραμα

Είμαστε μια τεχνική εταιρεία, με ανθρώπινο πρόσωπο. Όραμά μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που ανοίγουν νέους δρόμους στην ανθρώπινη επικοινωνία, καθιστώντας την αμεσότερη και ευκολότερη για όλους, με τη δύναμη και την τεχνολογική υπεροχή των οπτικών ινών.

Παράλληλα όμως γνωρίζουμε ότι τα έργα υποδομής σήμερα περισσότερο από ποτέ παρουσιάζουν αυξημένη πολυπλοκότητα και απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία. Ολοένα μεγαλύτερη βαρύτητα αποδίδεται σε ζητήματα ασφάλειας, κινδύνου, βιωσιμότητας και περιβάλλοντος. Μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό πλαίσιο, στη Geobyte Networks συνεχίζουμε με αυξημένο αίσθημα ευθύνης να αναλαμβάνουμε δράση, αντιμετωπίζοντας με επάρκεια και οξύνοια όλες τις σύγχρονες προκλήσεις.