Καριέρα

Σταδιοδρομία

Grow with us!

Η εργασία στη Geobyte Networks είναι μια καθημερινή πρόκληση, που απαιτεί την ενεργή συνεισφορά και αφοσίωση όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα μας. Η εταιρεία με τη σειρά της, δεσμεύεται να παρέχει στο ανθρώπινο δυναμικό της πρόσφορο έδαφος και ουσιαστικές ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική εξέλιξη. Σημαντικό μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού χρησιμοποιείται για την περαιτέρω επιμόρφωση των υπαλλήλων μας και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού λειτουργεί με πλήρη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και με την πεποίθηση ότι διασφαλίζοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, στα πλαίσια του οποίου κάθε εργαζόμενος νιώθει σημαντικός και ικανοποιημένος, κάθε στόχος μπορεί να επιτευχθεί με βέλτιστο τρόπο. Το κύριο μέλημά μας κατά την επιλογή, την πρόσληψη και την κατάρτιση των εργαζομένων μας είναι να προσφέρουμε αξία στους πελάτες και στην κοινωνία.

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος μιας μεγάλης ομάδας που αγαπά την πρόκληση και βάζει την υπογραφή της σε σπουδαία έργα, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα σήμερα.

Great Place to Work

Στη Geobyte Networks επενδύουμε στην διασφάλιση μιας διαφανούς και έντιμης εργασιακής κουλτούρας. Οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται ασφαλείς, χρήσιμοι, σεβαστοί, και βρίσκουν τα κίνητρα για να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, που φέτος βρισκόμαστε στη λίστα εταιρειών που έχουν πιστοποιηθεί με την τιμητική διάκριση Great Place To Work. Το 92% των εργαζομένων μας δηλώνουν ότι αποτελούμε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, εκφράζοντας περηφάνια που αποτελούν μέρος της ομάδας μας.

Τι σημαίνει ο τίτλος αυτός στην πράξη; Ότι εφαρμόζουμε υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη διαχείριση του δυναμικού μας, παρέχουμε κίνητρα στους εργαζόμενους και τους επιτρέπουμε να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Οι σχέσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση διέπονται από εμπιστοσύνη, οι άνθρωποί μας είναι παραγωγικοί και καινοτομούν μέσα σε ένα περιβάλλον που τους σέβεται, τους ενθαρρύνει και τους ανταμείβει.

Η προσέλκυση νέων ταλαντούχων ανθρώπων αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Και είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η εταιρεία μας αποτελεί έναν ελκυστικό εργοδότη, που φέρει και επισήμως την πιστοποίηση Great Place to Work.

Ανοιχτές Θέσεις

Τοπογράφος Μηχανικός
απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με άριστη γνώση Autocad και συστήματος QGIS
Τοπογράφος μηχανικός για τη Γερμανία
απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ με άριστη γνώση Autocad και συστήματος QGIS
Μηχανικός
με εξειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες και με άριστη γνώση Autocad και συστήματος QGIS

Για περισσότερες πληροφορίες